Acteurs 1995

De acteurs van het origineel

De acteurs die de hoofdrollen van Jumanji speelden, hadden voor de film al veel ervaring met het acteren voor de camera. Dit was goed terug te zien in het acteer werk dat tijdens Jumanji getoond werd. Het acteer werk van de hoofdrol spelers is ook door veel critici erg hoog gewaardeerd en dat nier zonder redenen.

Jonge Alan Parrish; Adam Hann-Byrd

Adam Hann-Byrd is geboren op 23 februari in het jaar 1982 en is momenteel dus 34 jaar oud. Hij begon in het jaar 1991 op 9 jarige leeftijd met acteren in films. Ondanks dat hij erg veel plezier had in het acteren heeft hij een carrière switch gemaakt en staat hij sinds 2009 aan de andere kant van de camera. Hij werkt voornamelijk als schrijver en heeft een jaar voor Warner Bros gewerkt.

Oudere Alan Parrish; Robin Williams

Robin McLaurin Williams is geboren op 21 juli 1951 en overleden op 11 augustus 2014, hij is 63 jaar geworden. De jaren dat Williams actief was als acteur heeft hij vele hoofdrollen gehad in zowel films als tv-series. Hiervoor heeft hij ook meer dan 40 acteerprijzen ontvangen tijdens zijn carrière. Williams was een erg geliefde acteur en had veel fans van alle leeftijden.

Jonge Sarah Whittle; Laura Bell Bundy

Laura Bell Bundy is geboren op 10 april 1981 en is momenteel 35 jaar oud. Naast het acteren in films houd ze zich veel bezig met het acteren, zingen en dansen in musicals. Tevens heeft ze meerdere albums uitgebracht als country zangeres.

Oudere Sarah Whittle; Bonnie Hunt

Bonnie Hunt is geboren op 22 september 1961 en is dus momenteel 55 jaar oud. Ze heeft lang gewerkt als verpleegkundige voor kanker patiënten maar is na een aantal jaren haar passie voor acteren gaan volgen. Ze heeft in veel films gespeeld en heeft tevens haar eigen tv serie gehad.

Judy Shepherd; Kirsten Dunst

Kirsten Dunst is geboren op 30 april 1982 en is momenteel 34 jaar oud. Ze is al vanaf haar zesde jaar actief in de film industrie en sprak toen voornamelijk veel kinders temmen in. Naarmate ze ouder werd heeft ze vele hoofdrollen gespeeld en heeft ze tienmaal een prijs gewonnen voor haar acteerprestaties.

Peter Shepherd; Bradley Pierce

Bradley Pierce is geboren op 23 oktober 1982 en is dus momenteel 34 jaar oud. Hij is op achtjarige leeftijd begonnen met acteren in veel tv series en verschillende films. Tevens is hij meerdere malen genomineerd voor film en tv acteer prijzen, al heeft hij deze niet gewonnen.

De meeste gezelschapsspellen vind je hier!

Gezelschapsspellenshop.nl

Terug naar overzicht