Acteurs 2017

De acteurs van de nieuwe film

De acteurs die de rollen van de personages vertolken zijn uitgekozen op hun kwaliteiten en eerdere prestaties. Hoe zij het gaan doen zullen we zien eind 2017

Dr. Smolder Bravestone; Dwayne Johnson

Dwayne Johnson is geboren op 2 mei 1972 en is momenteel 44 jaar oud. Hij is erg bekend onder de naam 'The Rock', dit is de ringnaam die hij door zijn worstel carrière heeft gekregen. Deze bijnaam is blijven hangen en wordt door Johnson nog steeds gebruikt. Hij is begonnen met worstelen doordat hij uit een familie komt van bekende en succesvolle worstelaars. Ondanks dat hij sinds 2001 ook is gaan acteren, houd hij zich nog steeds bezig met worstelen.

Moose Finbarr; Kevin Hart

Kevin Hart is geboren op 6 juli 1979 en is 37 jaar oud. Hij is zijn carrière begonnen als komiek en werd hier al snel erg bekend mee. Met deze bekendheid kwam al snel de vraag of Hart ook wilde gaan acteren in films en televisie series, dit beviel hem erg goed en hij is blijven acteren. Als komiek en acteur heeft hij al meerdere publieks prijzen gewonnen.

Professor Shelly Oberon; Jack Black

Thomas Jack Black is geboren op 28 augustus 1969 en is momenteel 47 jaar oud. In 1992 kreeg hij zijn eerste rol in een speelfilm, via de acteer groep waar hij lid van was, toen hij op de universiteit zat. Naast acteren heeft hij met een goede vriend van hem, Kyle Gass, drie albums opgenomen, onder de naam Tenacious D. Er is tevens een film gemaakt waarin de band centraal staat, hierin spelen zowel Jack Black als Kyle Gass.

Ruby Roundhouse; Karen Gillian

Karen Gillian is geboren op 28 november 1987 en is 29 jaar oud. Ze is vooral bekend van haar acteer carrière maar is ook een lange tijd actief geweest als model en heeft voor meerdere namen gewerkt. Ze i in 2005 begonnen als actrice, haar grote bekendheid heeft ze voornamelijk te danken aan haar rol in de Britse hit serie 'Doctor Who' waarin ze Amy Pond speelde.

Terug naar overzicht