Personages 2017

De personages van de nieuwe film

De personages uit de nieuwe Jumanji film zorgen al voor veel vragen. Iedereen is erg benieuwd hoe de karakters van ieder individueel personage zich gaat ontwikkelen door de film heen.

Dr. Smolder Bravestone

Dr. Smolder Bravestone is een man die niet bang is van de jungle, hij reist naar vele plaatsen in de bijna ondoordringbare jungles. Deze ontdekkingsreiziger met een klein hartje is bereid zijn handen uit de mouwen te steken, en zijn vrienden te helpen, wanneer het nodig is.

Moose Finbarr

Moose Finbarr een kleine man die vaak onderschat wordt. Zijn te kort aan lengte maakt hij volledig goed met zijn IQ. Door zijn genialiteit kan hij zich uit gevaarlijke situaties redden zonder dat hem dit veel moeite kost. Door de meest ingenieuze oplossingen te bedenken voor benarde situaties, laat hij aan anderen zien dat hij niemand nodig heeft. Want wie niet sterk is moet slim zijn, zo luidt het spreekwoord.

Professor Shelly Oberon

Professor Shelly Oberon is niet de eerste man die je verwacht tegen te komen in diepe jungles vol wilde dieren. Toch is deze professor helemaal geknipt voor een trip de diepe wouden in. Door zijn kennis van planten, dieren en de natuur weet hij als geen ander waar je wel en niet moet komen en welke planten te bijvoorbeeld beter niet kan aanraken als je wilt blijven leven.

Ruby Roundhouse

Ruby Roundhouse is een vrouw die voor niets of niemand bang is. Ze deinst niet terug voor een vuist gevecht, als het daar al toe komt. Door haar reputatie meiden vele haar liever, dan dat ze haar tegen het lijf lopen. Ze is vertrouwd in jungle omgevingen en voelt zich er helemaal thuis. Of ze er zelfs is opgegroeid wil ze niet vertellen maar er wordt gefluisterd van wel.

Terug naar overzicht